keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kädentaitomessut

Hupsistarallaa.... kaiken hässäkän keskellä melkein meinasin unohtaa koko messuasian postauksen. Oulussa siis vietettiin kädentaitomessuja 14-15.10.2012. Kertakaikkisen myöhäinen herätys tähän raportointiin. Lauantaina jo ennen kuin portit aukesivat kunnolla olin keskimmäisen rakkauden hedelmän kanssa. Veera 2v osasi käyttäytyä mallikelpoisen esimerkillisesti eikä mukaan neidin vuoksi tarvinnut haalia kuin rannerengas.


Olipahan tyttö niin teerevä ja iso kun sai käydä ihan oikeassa messukahvilassa pullalla ja mehulla. Toinen kierros tuli tehtyä esikoisen kanssa. Kylläpäs vain hänkin osasi olla mainio. Mitään ei koko reissulta olisi halunnut mutta rannekoru ostettiin kun siskollakin sellainen on.


Esikoisen aika meni eniten kauniita helminauhoja silitellessä ja kokeillessa. Matkaan toki tarttui paljon muutakin, lähinnä hirvittävä kasa helmiä allekirjoittaneelle. Jonkin verran askarteluvermeitä tyttösille mutta vallan maltillisesti käyttäydyin. Kaiken kaikkiaan loistava tapahtuma. Tulihan sieltä hankinnan asteelle 1 kappale kohtuullisen kalliita ostoksia  mutta se jää hankintaan vasta tuonne toukokuulle. Nousevana vuonna homma pitää hoitaa kolmesti kun tuo pienimmäinenkin taatusti haluaa oman reissunsa.