sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Johtaja kateissa......

Kun putosin SockMaddness 8 kolmannelta kierrokselta ja sain äitienpäivälahjukset tehtyä, jäi johtaja lomalle. On se kovasti katellu kaikkea mutta ei ole alaisille antanut käskyjä. Alaiset ovat rempoilleet keskeneräisten parissa ihan hervottomina, oikein tehokkaasti ei mitään tule valmiiksi. Kaikkea se pirun pomo tekeekin. Onneksi alaiset osasivat ihan itse tilata lankaa Tour-de-Sockiin ja ilmoittautua siihen. Onneksi sitä lankaa tulikin.


Osasivat ne alaiset ostaa Steppen uudet huivimallit. Värejähän ne raukat eivät osaa päättää mutta jotain kuitenkin.

Kaikesta huolimatta jotain tuli valmiiksikin. Kesähelteellähän ihminen tarvii ehottomasti paksun villaliivin, eikö tarvikkin. Kuvaamisen tausta on tulevaisuuden pihapiiri ja miten sievästi työhousut sopivatkaan liivin olemukseen. Huh huh sentään tätä taiteellisuutta. Tää on muuten sitten 5/14 noin muistin mukaan alkuvuoden uhouksesta.
Malli: Shalom Cardigan (Raverly)
Lanka: Viking Balder 430g /356m
Puikot; Knitpro 8mm
Fiilis; Aika jees malli
Muuta; Ehkä vähän paksu mulle


Sukkiakaan ei ole koskaan liikaa, eihän olekkaan. Perus toe-up- sukka omaan jalkaan säädettynä. Lanka sitävastoin oli aika kiva. Valmiiksi kaksi päätä kerässä jotta saa kaksi samanlaista sukkaa. Kyllä oli insinööri keksinyt jälleen. Oikeastaan aika hauska ajatus.

Malli: Omasukka omaan jalkaa
Lanka; Shoppel-Wolle, Flying Saucer 69g /289m
Puikot; Knitpro Carbonz 2,5mm
Fiilis; mainio sukka kivasta langasta
Muuta; Aika jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti