keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mahtava maaliskuu

Maaliskuun alussa koppa näytti tältä. Kamalasti kaikkea ja paljon. Enää eivät sovi laatikkoon mitenkään. Mukana liikkuvat edelleen ColorAffection, Shadow vol 2, jouluiset mysteerisukat sekä parit varmuuden vuoksi langat. Uusina mukaan tulivat Sukkahullutuksen myötä kotiutuneet Raggaegarnit, ikivanha käsivärjäys, taivaan vanhat Kilaforsin sukkalangat, ihkulankoina mukuloille sukat =3 kerää Fabelia Owlie sukkiin, omat säärystimet, Twentytenin langat sekä pitkään jäähyllä ollut Rockefeller. Näyttäähän tuolla seassa olleen pätkä Järnbon Raggia sekä täysi kerä yksiväristä harmaata samaa lankaa.
 


Kuvan ulkopuolelta on yksi testilanka matkassa. Vikingin Villeä uuden toimituserän myötä neuloutui suutarin lapselle raskaaseen käyttöön. Lisukkeeksi lipsahti myös itselle ihkuperinnesukat Cascaden Heritagesta värissä punainen.

Maaliskun ostokset pysyivät onneksi kuosissaan, ainakin alkukuusta. Villeä tuli 150g testiin ja säärystimiin vain 100g. Mutta viimeinen viikonloppu vei hyvä alun keturalleen. Kun lanka loppuu kesken niin se loppuu kesken. Pakottava tarve aiheutti jämäseiskaveikkasukkien teon ja sehän tietty loppui teriä vaille kesken. Plääh, 50g Villeä lisää. Kaiken muun pahan lisäksi tyttöset halusivat uudet kesämyssylangat ja rupesipa se ColorAffection juttelemaan että tahton kaveri, retrokaverin kun sullahan on se keltainen ja punainenkin lanka....

Mutta miltä koppa näyttääkän kuun lopussa.....Matkassa on edelleen ColorAffection mutta nyt enää yksi väri kiinni. Samoin ShadowII enää yksi väri kiinni. Pöllösukat valmistuivat, samoin Raggaegarnit kuten Raggitkin x2. Säärystimet etenivät, Neuletakki ei. Rockefelleriin en edes koskenut enkä joulusukkiin enkä varmuudenvuoksi lankoihin. Perussukkia varsiintui kahdet sekä Heritagesta on ihkut tulossa. Uusi yritys lankalaihikselle jälleen nousukuussa. En ala en, eihän tän näin pitänyt mennä.


Pikku tilastoa järjestyksen säilymiseksi:
                         Kulutus g/m                                 Kotiutettu                         Total
Tammikuu        369g/ 1211 m                               250g                                  - 119g
Helmikuu          428g/ 1056m                               1100g                                + 672g         
Maaliskuu         691 g/ 1597,5m                            1050g                                +359g
                          1488g / 3864,5m                          2400g                                +912g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti