maanantai 6. toukokuuta 2013

Huhtikuun hurmosta

Pääsiäinen jäi taakse ja kesä on jo aivan oven suussa odottamassa. Silti koppa ei tunnu tyhjenevän kesän kynnykselläkään vaan tilanne näyttää pahentuneen.


Mukana menossa olivat edelleen ColorAffection, Shadow 2 ja jouluiset mysteerisukat. Rockefeller ja Twentyten sekä ämpärillinen sukkalankoja. ARGH. Missähän vaiheessa nuo sukkaprojektit vähän helpottaisivat. Huhtikuussahan tarkoituksena oli tehdä uusia kantapäitä ja käyttää käsinvärjättyä lankaa. Omavärjäystä oli odottamassa vyyhti ja siitä oli lupeissa Arkadian ullat. Jämälankoja muotoutui raidalliseksi jämätomaatiksi sekä Doubleheelixeiksi. Lisukkeena odottivat Wonderlandsukat sekä onhan tuossa vanhoja syntejä Ingeleiden ja Joosepin pyhäsukkien muodossa.


Mutta mitä tapahtuikaan huhtikuun päivien aikana....

Valmistakin tuli. Aikaisemmin maitsematon Driven on ollut aina päällä mutta nyt vasta langan päät päättelin, joten valmiiksi luokiteltiin. Upeaakin upeampi ColorAffection on valmis, samoin sukkia valmistui. Mukaan jäivät edellen roikkumaan Twentyten, Rockefeller, Shadow 2, jämätomaatit, Wonderlandit ja jouluiset mysteerit. Keskeneräisten määrä kuitenkin väheni, edes pikkuisen.

Lankalaihis menee vähän hänelleen joten pakotin itseni siivoustoimiin. Tenavien kerhotoiminta sai komean pussillisen lahjoituslankoja. Sinne menivät kaikki kimmalle härvellykset, karvalangat, pallerolangat.... ihan kaikki mistä en aio tehdä enää mitään eikä kukaan niitä tule huolimaan. Koko pussukka painoi 832g. Hyvä minä. Eihän tuo vielä näy missään mutta silti hyvä minä. Lisäksi kaivelin mohairlangat kirpparilaatikkoon odottelemaan myyntiin lähtöä mutta varastosta poistuneiksi niitä ei vielä millään muotoa voi tulkita.

                         Kulutus g/m                                 Kotiutettu                         Total          Annettu
Tammikuu        369g/ 1211 m                               250g                                  - 119g
Helmikuu          428g/ 1056m                               1100g                                + 672g         
Maaliskuu         691 g/ 1597,5m                            1050g                               +359g
Huhtikuu           835g/ 2446 m                               1450g                               +615             -832g
                          2323g / 6310,5m                          3850g                               +1527g         -832g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti