tiistai 8. lokakuuta 2013

Aamukastetta ja jäisiä pisaroita.

Enää ei aamukastetta maassa ole, pikemminkin pikkuisen kuuraa mutta näillä mennään lievien teknisten ongelmien kaikottua bloggaamisen tieltä. Jännästi ilman ääkkösiä kirjoittaminen takertelee.

Koitin kovasti enkä onnistunut tai siis oikeastaan onnistuin mutten tarpeeksi. Keväällä varhaisena aamuyön tuntina sain päähäni, tarvin pipon. Nimen omaan harmaan pipon ja siinä pitää olla helmiä. Malliksi valikoitui Icey Ullasta. Onnellisena neuloin ja neuloin ja valmista tuli, mutta mikä pettymys. Myssy on minulle ihan liian pieni. Jumalainen visioni, valtaisa tarpeeni ei tyydyttynyt mutta rakas keskimmäinen tyttäreni omi myssyn itselleen niin että vilahdus kävi.  Neiti kun tykkää kovin helmistä ja kaikesta kiiltävästä. Kuvauksen kohde ei tunnetusti pysynyt kolme vuotiaan liikkumisintensiteetillä.

Malli; Icey (Ulla)
Puikot; Knitpicks Cubics 2,5 ja 3,5mm
Lanka; Drops Alpaca + 96 helmeä / 41g
Fiilis: onneks Veekkuliini tykkäsi
Muuta: Pitää tehdä 3 lisää.
 
 Ihalaiska tuossa pyyteli vähän jeesille helmien suhteen. Siitä intoutuneena väsäsin jonkunlaisen ohjeen helmikoristeisille kämmekkäille ja myssylle. Jotenkin tuo lehtikuvio sai mieleen vilahtamaan ajatuksen aamuisesta kasteesta ja siitähän se ajatus sitten karkasi käsistä.
 
 
 
Malli: Aamukaste ( oma viritys)
Puikot; Knitpicks 3,25mm
Lanka; Hjertegarn Alpaca Silk + helmiä 28g
Fiilis; aikas ihanat
 

Malli; Aamukaste (Oma Viritys)
Puikot; Knitpicks 3,25mm ja 4mm
Lanka: Hjertegarn Alpaka Silk+ Helmiä 42g
Fiilis. Mulle mulle, kerrankin sopeva myssy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti