tiistai 18. maaliskuuta 2014

It came from West.....

Kun lännestä tuulee niin lännestä tuulee. Pitkään ja hartaudella työstetty Rockefeller on valmis. Stephen Westin mysteerisiä huiveja, järjestyksessä toinen ilmestynyt. Kolmas mysteerihuivi on ensimmäinen valmiiksi saamani ko suunnittelijan huivi on esitelty täällä. Ensimmäinen mysteerihuivi herra Westiltä on esitelty puolestaan tässä. Kuuluupahan tämän työn valmiiksi saattaminen niihin luvattuun 14 työnhön numerolla 1/14

Huivi suoritettiin valmiuteen aloittamalla niskassa oleva kappale neulomalla poikittain 32 sektoria. Leveämmästä reunasta poimittiin silmukoita ja alettiin töihin, katsottiin vain sormien liikettä ja kas kyytiä varsinainen kappale oli valmis ennen kuin ehti huomatakkaan. Mutta sitten alkoivat vastoinkäymiset. Pientä vauriota varsinaiseen kappaleeseen. Leikkaa pala pois ja tee uusiksi. Siivet, en tykännyt alkuperäisen mallin siivistä. Sitteen vihdoin välähti ja tärähti, ajatus oli kristallin kirkkaana päässä ja eikun katsomaan kun kädet tekivät valmista. Oli parempikin katsoa kun tuleva myrsky lännestä puhalteli vaatien työn loppulankoja itselleen.


Jokin tässä mallissa puhutteli katsomona. Legojätkät ja kana katsomaan plussakelin lunta.

Malli; Rockefeller (Raverly)
Puikot; Knitpro 3,25mm
Lanka; Knitlob's lair Vellamo Ärjy, BC Garn Soft Silk fino (musta) 98g/784m
Fiilis: vaikeuksien kautta hyvään huiviin
Muuta; taian tahtoa toisen

Huivi valmistui helmikuun alkupäivinä jotta onhan tässä ollut aikaa hautoa. Tämä kuuluupi 14in2014 toimintaan, todettakoon 2/14 valmiiksi.


2 kommenttia: