tiistai 7. tammikuuta 2014

Aikomuksia suuria

ja ihanaista itsepetosta -on jälleen luvassa. En yleensä tee mitään "uuden vuoden lupauksia". Mitä ihmettä niillä olisi merkitystä kun kuitenkaan en pysy päätöksissäni. Nousevalle vuodelle on kuitenkin ajatuksia valtavia, hienoja visioita käsitöiden parissa. Taas taitaa mennä haukaten liian suuri pala mutta seuraavia olen kovasti aikonut:
  • osallistun Raverlyn mummo-ryhmän Spin-the-Bin haasteeseen. Pääseepähän rakas Leonard töihin. Tavoitteena on siis värkätä 50g kuitua säikeeksi jokaisena kuukautena. Tästä tuleepi postausta vielä myöhemmin
  • Mummo-ryhmässä mennään myös 14in2014 haasteen mukana. Tavoitteena on saattaa 14 jotain artikkelia valmiiksi vuoden 2014 aikana. Listahan on sitten vieläkin kovasti kesken mutta mikäs kiire tässä on. Mukana ovat ainakin; kovin ufoutumaan päässyt Rockefeller, pellavareuhake, sen meillä asuvan miehen jo luvatut villasukat (8paria =1 artikkeli), Shalom-cardigan, Twenty-ten, Still-in-light, äitienpäiväkukat, Sunburst Cardigan. Ehdollisesti mukaan pistetään ColorAffection, HappyStreet, ColorCraving, Earth&Sky, hartauella hillottu viron villa muotoutukoon Revontuleksi, mutta mitäs vielä yhdeksi; no Daybreak. Jahas, tulihan se lista sitten vissiin tehtyä. Otetaan vielä jokerinumeroksi toissa vuoden joulusukat.
  • Kaheleissa mennään sitten asustehaasteen mukana.
Äkkiä todellakin vaikuttaa että liian suuri pala on haukattuna.... Nooh, jospa se lankavarasto siitä kutistuisi ja UFOjen määrä vähentyisi. Startiittia hillitsee tuo uusi upea käsityökassini. Riittävän suuri vaikka koko viikonlopun turneelle mutta ei liian suuri. Uuden työn saan aloittaa aina kun kassi on tehty tyhjäksi edellisistä neuleista. Aika täydellinen on, katsokaa vaikka. Ensimmäinen tyhjennys on tehty jo.Näillä eväin siirrytään neulevuoteen 2014 täydellä hehkulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti