perjantai 24. tammikuuta 2014

Väärä suunta, takaisin

Joulukuussa, tai pikemminkin marraskuussa Kaheleiden sukkahaasteessa tehtiin sukkia väärästä suunnasta. Suuruudenhulluna säkäsin kolmet puikoille. Ensimmäiset tein aloittamalla normivartta pätkän, siitä jatkamaan pelkkää takaosaa ja pohjaa. Lopuksi poimittiin silmukoita kovin monta reunasta neuloen sukan pääliosa poikittain. Yllätys yllätys, järjettömän hyvin istuvat sukat sain itselleni aikaan vuosikerta Regiasta.

Malli: Versatiles (Raverly)
Lanka: Regia sukkalanka 71g /298m
Puikot; Knitpro Carbonz
Fiilis, Toisetki
Muuta:Aivan mahtava sukka

Toiset sukat tein saman sukkahaasteen arpajaispalkintolangasta. Malli on ihan hauska tehdä, istuu jalassa kohtuullisen hyvin, näyttääkin vähän veikeiltä, kaiken kaikkiaan ehkä voisin tehdä toisetkin. Malli tehtiin kapeana nauhana kierteelle neuloen. Kantapää tehtiin jälkikäteen kierteeseen jätettyyn reikään, varpaat ja resori samoin jälkikäteen silmukoita poimien.

Malli: Carousel
Lanka: Zauberball 67g /281m
Puikot; Knitpro Carbonz 2,25mm
Fiilis, Veikeä sukka
Muuta; mulle ittelle

Hehkutusta tulikin noista kummasukista jo mutta nämä. En voi kehua muuta kuin tekemistä. Oli ihan kiva tehdä mutta siihen se sitten jääkin. Malli ei istu jalkaan vaikka monesti mitattuja kokoja käytin, ohjeen mukaan silmukoita loin ja kaikkea.  Kantapää ei sovi mun jalkaan ja sehän tekee sukasta huonon, kotisukkana välttää.

Malli: Lognitudinal
Lanka; Hjerte Sock 54g /226m
Puikot; Knitpro 2,25mm
Fiilis, hauska tehdä, huono jalassa
Muuta; käyttösukasta tuli kotisukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti