perjantai 17. tammikuuta 2014

Vaihto ja kerrankin mainio joululahja

Mulla on joku juttu neulevaihtojen kanssa. Kertakaikkinen juttu, ehkä jopa pakkomielle. Joulun alla osallistuin kahteen vaihtoon. Toinen oli Raverlyn Kaheli-ryhmässä ja toinen saman yhteisön vaihtoryhmässä. Sekoilin pakettien kanssa niin autuaallisesti koko ajan että en edes yritä asiaa enää muistaa jotta kumpi oli kumpi. Toinen paketti saapui kahdessa erässä. Ensimmäinen tuli verkkokaupasta suoraa evästettynä ehdottomalla avaamiskiellolla. Paketti tule kaukaa, Itävallasta asti. Sisältönä oli kilpaa syötäviä kuorellisia maapähkinöitä, kaapelipussin neulojan lempieläimien kuvilla, aina tarpeellinen kaapeli, kastanjoita sekä takuuihanaa SporttiVäiskiä värissä savu. Lanka on jo päässyt puikolle. Siitä tulee esittelyä sitten myöhemmässä vaiheessa...


Toinen paketti näytti tältä. Harmaa, fingering-vahvuinen lanka hitusella blingiä höystetynä. Matkaa höysti kivat runomuotoiset lappuset.


Lopputulemana oli tämä. Yarngimoren sukkalankaa kahdessa värissä, piparimuotti, heijastin, nappeja ihkussa purkissa, piparimuotti lempimuumihahmossa ja muumimamman marmeladeja. Sokerina pohjalla oli gluteiiniton pipariresepti.
Meillä asuva mies on tunnetusti aika hyvä joululahjojen ostaja, lahjojen osto onnistuu kovin notkeasti myös muissa tilanteissa.  Nyt hän kyllä petrasi aika makeasti. Katsokaa mikä läjä lankaa. Mitenhän se osasikin ostaa juuri oikeita värejä niin passelisti että kaksi huivia saan aikaan sekä lisukkeita kahteen muuhun. Ihan selvästi tässä on aineet ColorAffectioniin, HappyStreettiin, Earth&Skyhyn sekä ColorCravingiin.....Aika ihana mies mulla on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti